Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Homogén Csoportok, Közös Utakon

  Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2023/2024 nevelési év kezdetén bejelenthettünk egy izgalmas fejleményt óvodánk életében. Az óvoda vezetése, együttműködve a nevelőtestülettel és a szülői közösséggel, alaposan megvizsgálta az eddigi nevelési struktúrát. Ebben a folyamatban kiemelt szerepet kapott a szülői vélemény, ezért különböző módszerekkel lehetőséget biztosítottunk a szülőknek, hogy hangjukat hallathassák.
Számos nevelői és szülői fórum és kérdőív biztosított lehetőség nyílt vélemények, tapasztalatok és javaslatok megosztására. Az ebből származó értékes visszajelzéseket figyelembe véve és az egyetértési pontokra építve döntöttünk úgy, hogy 2023 szeptemberétől homogén csoportokban folytatjuk nevelőmunkánkat.
Ez azt jelenti, hogy a gyermekek azonos életkori szinten és fejlettségi szakaszban lévő társaikkal együtt lesznek egy csoportban.
Ez a döntés a közösség erős támogatását élvezi, hiszen a változtatást a pedagógiai szempontok, a személyre szabott nevelési igények és a gyermekközpontú fejlődés támogatása motiválta.
 Bízunk benne, hogy ez az új megközelítés hozzájárul a gyermekközpontú nevelés és fejlődés céljaink magasabb szintű eléréséhez, még hatékonyabbá teszi az óvodai tapasztalatszerzést, és hozzájárul a gyermekek harmonikus fejlődéséhez. Köszönjük minden résztvevőnek az aktív részvételt, támogatást és együttműködést ebben az izgalmas időszakban!